20.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Problemet psikologjike dhe sociale

A duhet të hiqet tatuazhi i bërë para udhëzimit pavarësisht dhimbjes gjatë trajtimit?

Pyetja: Kam bërë një tatuazh në veten time para se të bëhesha musliman shumë vite më parë dhe tani dua ta heq atë për...

Cili është motivi i vërtetë i feministëve dhe si ndikon kjo në shoqërinë muslimane?

Ne duam që të ruajmë nderin e muslimanëve dhe të luftojmë atë që kanë shpikur gratë dhe pasuesit e grave nga liberalizmi, gjërat e...

A i lejohet muslimanit të mbaj inat me të tjerët?

  Pyetje: A i lejohet muslimanit të mbaj inat me të tjerët? Përgjigje: Një gjendje e tillë nuk është e mirë për të, apo mund të...

Ai ka goditur një burrë, i cili ka ndërruar jetë pasi e ka dërguar në spital. Çfarë duhet të bëjë ai tani?

Pyetja: Kam pasur një aksident trafiku; Godita një burrë dhe e çova në spital, ku regjistrova informacionin e tij në recepsion, e ula në një...

Familja kërkon abort, për shkak të shtatzënisë nga Zinaja

Pyetja: Unë kam një motër dhe ajo është shtatzënë para martesës.Familja ime është e vetëdijshme për faktin se aborti nuk lejohet nëse jeta e nënës...

Trajtimi i varësisë së burrit ndaj pornografisë

Pyetja: Jam një grua e martuar prej një muaji e gjysmë. Mësova se burri im shikon pornografi dhe ndihem shumë e hidhur dhe e trishtuar...

Ai ka frikë të takohet me njerëz

Pyetja: Unë jam një i ri musliman. Ndjej frikë nga njerëzit në përgjithësi dhe kjo më bënë të mbyllur deri në atë masë sa ndonjëherë...

Të fundit