15.2 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Mbrojtja e punëtorit

Ikja e punëtorëve nga vendi, kompanive u kërkohet t’i rrisin pagat

Në Kosovë vitet e fundit është rritur numri i punëtoreve që janë duke u larguar nga vendi, e largimi i tyre po vlerësohet së është duke u bërë...

Sa janë shanset që kolegu juaj të ketë probleme me depresionin sipas OBSH

Kalojmë shumë kohë duke punuar për më tepër mënyra se si  veprojmë në punë zakonisht ndikon shumë në vetë konceptin tonë. Kompanitë sot kanë...

Çfarë duhet dhe nuk duhet ti thoni stafit tuaj

Udhëheqësit e mëdhenj përcaktohen nga ajo që bëjnë dhe nga ajo që thonë: Frymëzimi, motivimi, sigurimi i qartësisë dhe fokusit dhe rrënjosja e një...

“Klienti nuk është më mbret”. Bizneset e suksesshme duhet të fokusohen te punonjësit

“Klienti i pari”, fjala e urtë e biznesit, më në fund mund të zëvendësohet nga një tjetër: “Punonjësi në radhë të parë”. Të paktën...

Hiperpërgjegjshmëria është e rrezikshme për biznesin tuaj

Në mjedisin e sotëm të biznesit ekzistojnë pritshmëri midis punëtorëve,  që mund të jenë vërtet të dëmshme për rritjen dhe mirëqenien e përgjithshme të...

Latest news