15.2 C
Pristina
Monday, February 26, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Mbrojtja e punëtorit

Pako e veçantë mbështetëse për punëtorët dhe bizneset

Sektori privat si gjenerator i zhvillimit ekonomik dhe kontribuues i mbushjes së arkës së shtetit, është në gjendje të rëndë dhe shpërndarja e mjeteve...

Si të përdorni stresin për ta bërë skuadrën tuaj më të fortë?

Stresi nuk ka ka pse të jetë një emocion që të shkurton jetën. Si një lider, ju mund ta përdorni stresin e një mjedisi...

Si të silleni në 3 muajt e parë të punës

Bota ka ndryshuar në mënyrë radikale në dy vite shumë të shkurtra, duke bërë që shumë prej nesh të ndalojnë dhe të marrin kohë...

Latest news