20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Lidership

Keni një ide për Startup? Ja hapat që duhet të ndiqni

Sipërmarrja, fillimi, teknologjia,te gjitha po e glorifikojnë këtë botë dhe si rezultat, gjithkush ka një ide dhe ata mendojnë se do të jetë gjëja...

LIDERSHIPI I PËRGJITHSHËM I MUHAMEDIT A.S.

Shembuj Kur’anorë për modele të suksesshëm të lidershipit ka shumë. Një nga ata është dhe modeli gjithëpërfshirës  i pejgamberit tonë, Muhammedit a.s, model që...

A po afron një recesion i “jakave të bardha”?

Mos u dëshpëroni ende për punonjësit e zyrave të korporatave, shkruan The Economist Më 2 dhjetor, Zyra Amerikane e Statistikave të Punës (BLS), raportoi se...

Çfarë aftësish duhet të përfshij në CV-në time?

Filloni duke theksuar aftësitë e forta dhe aftësitë e buta që punëdhënësit ose rekrutuesit duan të shohin. Të kesh aftësitë e duhura për t’u...

RËNDËSIA E LIDERSHIPIT TË DREJTË NË ZBATIMIN E RREGULLAVE TË FESË DHE TË SHTETIT

Dëshmia e ymetit për njerëzit dhe epërsia e tij ndaj të tjerëve nuk ndodhë pa u praktikuar plotësisht feja, në fjalë e vepra, në formë...

Si të ndërtoni një sistem shpërblimi që rrit motivimin tuaj

Mund të duhet kohë dhe rregulla të shumta për të ndërtuar një sistem shpërblimi që do të funksionojë për motivimin tuaj. Që të ndodhë...

SHTIGJET E RIPËRTËRITJES SË KËRKUAR – LIDERSHIPI I DREJTË NË ZBATIMIN E RREGULLAVE TË FESË DHE TË SHTETIT

Të vërtetat Kur’anore, profetike dhe historike janë dëshmia më e mirë se nga kjo gjendje e përgjithshme e ndjerë ku gjendemi sot, mund të...

Jeni të detyruar të bëni shkurtime të stafit? Ja disa këshilla.

Çdo themelues dhe drejtues biznesi i trembet ditës kur duhet të shpallin pushimet nga puna. Por në këto kohë të inflacionit më të lartë...

Të fundit