20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Lidership

Modele të suksesshme dhe të dështuara të lidershipit sipas Kur’anit – Prof. Dr.Hfz. Hajredin Hoxha

  Historia njerëzore është përplot shembuj dhe modele lidershipi të suksesshëm dhe të dështuar, dhe këtë jo vetëm në një fushë të caktuar. Evidentimi i...

Disa gabime të zakonshme që bëjnë udhëheqësit kur u japin detyra vartësve të tyre!

Komunikimi është një nga vlerat më të larta të çdo njeriu, mënyra se si duhet të sillemi dhe ndërtojmë urat e komunikimit në punë...

6 arsyet pse Ebu Bekr Es Sidik ishte lider i madh

Një burrë i njohur si Ebu Bekri (Allahu qoftë i kënaqur me të) është njeri i cili ishte gjithmonë në anën e Profetit Muhamed...

5 Gjërat që nuk duhet të bëni kur largoheni nga një punë

Nëse keni vendosur të ktheni një projekt të lënë mënjanë në një karrierë me kohë të plotë apo nëse motivimi juaj po ulet çdo...

Përse CEO i Coca-Cola-s nuk drekon kurrë i vetëm?

“Sa herë që vizitoj një universitet ose flas me profesionistë të rinj një për një, pyetem në mënyrë të paevitueshme “Kush është ai element që...

Të fundit