4.6 C
Pristina
Monday, March 27, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Lidership

Burime e fuqisë së liderit

Për ta kuptuar këtë temë ma mirë; preferohet kjo hyrje e shkurtë. Sipas mendimit të pjesës dërmuese të dijetarëve islam, burimet e sheriatit- legjislacionit...

Lidershipi: rëndësia dhe modelet e tij sipas Kuranit fisnik

Historia njerëzore është përplot shembuj dhe modele lidershipi të suksesshëm dhe aso të dështuar dhe kjo vlen jo vetëm për një fushë të caktuar....

LIDERSHIPI MUHAMEDAN NË FUSHËN USHTARAKE-SHEMBUJ TË LIDERSHIPIT TË SUKSESSHËM NGA PRIZMI KUR’ANOR

Po të lexosh me vëmendje ajetet Kur’anore vërenë se ai që motivon një ushtar për luftë (duke mos ia luhatur moralin luftarak apo dhe...

4 personalitetet që ndodhen tek çdo sipërmarrës

Ka mënyra të pafundme për të krijuar një sipërmarrje të re, por ka vetëm një kuadrant të ngjeshur të karaktereve që përcakton formën e...

Si të rrisni fitimet e kompanisë tuaj, ndërsa ekonomia ecën në trend rënës

Duke u përballur me një ekonomi të ashpër – kërkesa në rënie, norma interesi në rritje, përçarje dhe pasiguri kudo – kompanitë po përpiqen...

Keni një ide për Startup? Ja hapat që duhet të ndiqni

Sipërmarrja, fillimi, teknologjia,te gjitha po e glorifikojnë këtë botë dhe si rezultat, gjithkush ka një ide dhe ata mendojnë se do të jetë gjëja...

LIDERSHIPI I PËRGJITHSHËM I MUHAMEDIT A.S.

Shembuj Kur’anorë për modele të suksesshëm të lidershipit ka shumë. Një nga ata është dhe modeli gjithëpërfshirës  i pejgamberit tonë, Muhammedit a.s, model që...

A po afron një recesion i “jakave të bardha”?

Mos u dëshpëroni ende për punonjësit e zyrave të korporatave, shkruan The Economist Më 2 dhjetor, Zyra Amerikane e Statistikave të Punës (BLS), raportoi se...

Çfarë aftësish duhet të përfshij në CV-në time?

Filloni duke theksuar aftësitë e forta dhe aftësitë e buta që punëdhënësit ose rekrutuesit duan të shohin. Të kesh aftësitë e duhura për t’u...

RËNDËSIA E LIDERSHIPIT TË DREJTË NË ZBATIMIN E RREGULLAVE TË FESË DHE TË SHTETIT

Dëshmia e ymetit për njerëzit dhe epërsia e tij ndaj të tjerëve nuk ndodhë pa u praktikuar plotësisht feja, në fjalë e vepra, në formë...

Latest news