0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Artikuj

5 gabimet më të shpeshta që mund t’i bëni në karrier

Pavarësisht se sa të sigurt ndjeheni në pozitën tuaj aktuale, nuk duhet të bëheni kurrë shumë të rehatshëm. Në kohën që po jetojmë, si...

Përfitimet që sjell puna në grup në vend pune

Kur përmendet puna në grup, zakonisht mendojmë për një grup njerëzish që punojnë në mënyrë efikase drejt një qëllimi të përbashkët. Vetë termi nuk...

Ekonomia Islame – nga parimet në praktikë dhe logoja HALLALL

Shumë njerëz përpiqen gjithmonë t’i përshtasin Parimet Ekonomike Islame brenda terminologjisë moderne ekonomike, në vend që të marrin një qasje të anasjelltë, pa...

Si dallojnë Financat Islame nga Financat Konvencionale?

Si dallojnë Financat Islame nga Financat Konvencionale? Duket të jenë njësoj. Rezultati është shpesh i njëjtë. Cili është dallimi?Mënyra më e mirë për të...

SFIDA E DHEMBJES

“Duaje të dashurin, por përmbahu…” Sa e sa njerëz në jetë, kur i shohim apo i përmendim, na hapin plagët e shkaktuara prej tyre! Shpeshherë...

A E DINI SE OTHMAN IBN AFANI (ALLAHU QOFTË I KËNAQUR ME TË) E KA NJË XHIROLLOGARI NË NJË NGA BANKAT SAUDITE?

 Pas Hixhretit (shpërnguljes), kur numri i muslimanëve në Medine ishte rritur, ishte e nevojshme të zgjidhej problemi me ujë. Njëri prej pusëve më...

WhatsApp lançon opsionin e dërgimit të fotove dhe videove të cilësisë së lartë

Kompania postoi një video promocionale ditën e sotme në Threads duke inkurajuar përdoruesit të përdorin funksionalitetin e ri që ka qenë i disponueshëm në...

SFIDA E DËSHPËRIMIT

“Mos humbni shpresën në mëshirën e Allahut!”(Jusuf: 87) Çdo njeri në jetë ka dëshira dhe ëndrra, të cilat dëshiron t’i realizojë,por ekzistenca e dëshirave dhe...

Ruajtja e grurit brenda kallirit të tij – Disa fakte shkencore

Zoti i Plotfuqishëm thotë në Kuran: “Dikush tha: Jusuf, o njeri i drejtë, na e shpjego ëndrrën që flet për shtatë lopë të majme,...

Kujdes prindër! Mos u rrini në kokë fëmijëve kur bëjnë detyrat e shtëpisë

Kthimi në shtëpi nga shkolla është një nga momentet më të mira për një fëmijë, mirëpo kjo lumturi zgjat pak kur ai do duhet...

Latest news