20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

Selwyn Gurney Champion për Profetin Muhamed

Më të lexuarat

Selwyn Gurney, sipas M. D. dhe Doroty “Readings from World Religions”, Londër 1951, thotë: “Muhammedi a.s. ka shpallur fenë, të cilën e pasojnë miliona njerëz. Që nga fillimi, ndikimi i kësaj feje, vazhdimisht, është gjithnjë në rritje. Tiranët, që i besojnë vetëm forcës dhe mbështeten vetëm tek ajo, s’janë në gjendje të ndikojnë në gjeneratat e mëvonshme, ndikimi i tyre, ndihet vetëm gjatë jetës së tyre. Ne, ndërkaq, pas vdekjes së Muhammedit a.s., shohim shembujt më të ndritshëm të fitoreve, që bota s’i ka parë kurrë më parë.”

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit