Në xhamitë e Kosovës mblidhen ndihma për refugjatët sirianë

0
35

Kryesia e Bashkësisë Islame, sot, pas namazit të xhumasë, që falet në orën 13:00, në të gjitha xhamitë e Kosovës organizon aksion humanitar për ndihmë të refugjatëve të Sirisë, thuhet në një njoftim për media.

Po sot, në të gjitha xhamitë e Kosovës, imamët hytben do t’ia kushtojnë rëndësisë dhe vlerës që ka ndihma për refugjatë.kohaislame