30.6 C
Pristina
Monday, June 17, 2024

Mos u dorëzo asnjëherë, bëhu i sinqertë, ji i vendosur dhe puno

Më të lexuarat

Nënës së vet i thanë të abortojë sepse fëmija do lindë me gjysmë trupi, por ajo refuzoi. Kur filloi të rritej Ganim el-Miftah e bullizuan por ai e tejkaloi, ishte i vendosur për të mësuar ku mes të tjerash e mësoi Kuranin përmendësh dhe Allahu e nderoi.

Para 60 mijë personave në stadium dhe qindra milionëve të tjerë nga ekranet nëpër botë ai përcolli mesazhin hyjnor për paqen dhe harmoninë mes popujve dhe rracave sepse të gjithë janë krijesa të Zotit dhe më i miri mes tyre është ai që ruhet më shumë nga të këqijat.

Mos u dorëzo asnjëherë, bëhu i sinqertë, ji i vendosur dhe puno

, e Allahu do të shpërblejë fillimisht në jetën e kësaj bote me mirësitë dhe begatitë e Tij.

Mustafa Terniqi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit