0.9 C
Pristina
Friday, December 8, 2023

ME CILËN DORË E BËJMË DHIKRIN?

Më të lexuarat

ME CILËN DORË E BËJMË DHIKRIN?

Imam Albani, Allahu i Madhëruar e mëshiroftë, ka thënë:

“Kush e bën dhikrin me dorën e majtë ka kundërshtuar (Sunnetin), e kush e bën dhikrin me të dyja duart sikur që bëjnë shumë, ai e ka përzier veprën e mirë me të keqen, Zoti ua mundësoftë pendimin.
E kush e veçon dorën e djathtë (për të bërë dhikr), ai e ka pasu udhëzimin dhe ka ndjekur Sunnetin e të Zgjedhurit, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të.

“Sahih El-Edeb El-Mufred”, f.471.

Hoxhë Irfan Salihu

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit