13.3 C
Pristina
Sunday, February 25, 2024

Lutu tu hy dhe tu dal nga xhamia – Hoxhë Bekir Halimi

Më të lexuarat

Lutu tu hy dhe tu dal nga xhamia – Hoxhë Bekir Halimi

Një Hadith (7) – Lutu tu hy dhe tu dal nga xhamia – Hoxhë Bekir Halimi

Pejgamberi ‫ﷺ‬ thotë:
Kur të hyn dikush prej jush në xhami le të thotë:
O Allah mi hap dyert e mëshirës Tënde!
Kurse kur të del le të thotë:
O Allah! Kërkoj prej dhuntive Tuaja!
– Muslimi –

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë .

Shpërndajeni …

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit