20.4 C
Pristina
Thursday, June 20, 2024

KUR DIKUSH BËN NDONJË GJYNAH

Më të lexuarat

Pejgamberi ﷺ ka thënë:

“Nuk ka rob që, mbasi bën ndonjë gjynah, pastrohet mirë (duke marrë abdes ose gusul), ngrihet dhe fal dy rekate namaz, e pastaj i kërkon falje Allahut, e që Allahu të mos ia falë gjynahun.”[1]

Seid el Kahtani – MBUROJA E MUSLIMANIT – (Dhikri i Kuranit dhe Sunetit)


[1]Ebu Davudi dhe Tirmidhi (Sahih Ebu Davud).

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit