1 C
Pristina
Monday, November 28, 2022

Kjo botë i takon optimistëve

Më të lexuarat

Gëzimi është fuqi..
Optimizmi është trimëri..
Shpresa është rezistencë..

Për të pasur “shpresë” ju duhet të rezistoni përballë një mijë zhgënjimeve.

Për të pasur “optimizëm” ju duhet të përballoni vështirësitë me këmbëngulje.

Për të qenë “i gëzuar” ju duhet të luftoni ashpër shkaqet e dëshpërimit dhe pesimizmit.

Kjo botë i takon optimistëve…
Sa për pesimistët, ata nuk janë gjë tjetër veçse një grup spektatorësh!

Përkthim: Hoxhë Xheladin Leka

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit