21.3 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024

Haxhilerët tanë arrijnë në Medine

Më të lexuarat

Pas përfundimit të haxhit, haxhilerët tanë janë zhvendosur në qytetin e ndritshëm të Medinës. Ata përgjatë ditëve që do të qëndrojnë aty, do të kenë mundësi ta vizitojnë e të bëjnë ibadet në Xhaminë e Pejgamberit a.s., si dhe do të vizitojnë vendet historike dhe xhamitë e rëndësishme të Medinës.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit