12.8 C
Pristina
Saturday, April 20, 2024

Gjumi pas kohës së ikindisë

Më të lexuarat

Përgjigja:

Gjumi pas kohës së ikindisë është bërë zakon të praktikohet nga disa njerëz dhe nuk ka problem në këtë veprim. Hadithet që flasin për ndalimin e të fjeturit pas kohës së ikindisë nuk janë hadithe të sakta.
Komisioni i Përhershëm për Fetva

Përktheu: Fatjon Jusufi

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit