14.7 C
Pristina
Monday, September 20, 2021

Deri në cilin muaj të shtatzanisë janë të lejuara marrëdhëniet intime?

Më të lexuarat

Pyetje:

Es-selamu alejkum!
A mund të na tregoni se deri në cilin muaj të shtatzënisë janë të lejuara marrëdhëniet intime dhe a ka diçka të rrezikshme kjo për foshnjën në bark?
Allahu ju shpërbleftë dhe na bashkoftë në Xhenet!

***

Përgjigje:

Alejkumus selam ve Rahmetullah!

Marrëdhëniet intime nuk kufizohen në ndonjë periudhë të shtatzënisë dhe nuk ka asnjë pengesë për to, qoftë edhe një natë para lindjes, përveç nëse mjekja specialiste e gjinekologjisë vëren ndonjë çrregullim në zhvillim të frytit dhe sugjeron që marrëdhëniet intime të shmangen tërësisht në periudhën pak para lindjes, apo të zhvillohen por me kujdes.

Allahu e di më së miri!

Amin, lutjet tuaja të mira qofshin të pranuara!

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit