7.8 C
Pristina
Wednesday, September 22, 2021

APPLE DËSHIRON DOMENIN IPAD3.COM

Më të lexuarat

Kur Apple lëshoi tabletin e vet të fundit, ai nuk u emërua si iPad 3, por në vend të kësaj ata e quajtën tabletin “iPad i ri”. Sidoqoftë, shumë njerëz ende i referohen gjeneratës së tretë të këtij tableti si iPad 3. Sipas një raporti nga Domain Name Wire, Apple po përpiqet të marrë domenin iPad3.com

Në raport thuhet: “Apple ngriti një rast me Organizatën Botërore të Pronës Intelektuale nën politikën e zgjidhjes së mosmarrëveshje për emrat unik të domenëve (UDRP). iPad3.com ishte regjistruar në janarin e vitit 2010 dhe për momentin është në pronësi të Global Access, raporton pcworld

Global Access ka qenë cak i polemikave rreth regjistrimeve të domenëve, duke pasur humbje të sfidave nga ndërmarrje të mëdha si AllState, AOL dhe MasterCard. Emri i domenit është për momentin i zënë. Trafiku i vet rrotullohet në shërbimet e ndryshme të zënies së domenit me Above.kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit