21.2 C
Pristina
Tuesday, July 16, 2024

A lejohet me e dhënë zekatin në shoqatat e bamirësisë?

Më të lexuarat

Pyetje: A lejohet me e dhënë zekatin në shoqatat e bamirësisë?

Përgjigjja:
Nëse përgjegjësat e tyre janë të besueshëm dhe zekatin e shpërndajnë tek personat të cilët i plotësojnë kushtet për të përfituar nga pasuria e zekatit, at’herë nuk ka ndonjë të keqe me ua dhuruar zekatin Shoqatave të këtilla, duke u nisur nga parimi i ndihmesës në punë të mira dhe të dobishme.

Allahu e di me së miri.

Shejh Bin Bazi (Allahu e mëshiroftë).

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit