21.3 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024

A je i lodhur por i lumtur?

Më të lexuarat

Nëse keni vazhduar të qëndroni me një Ramazan produktiv, duke bërë çmos për të balancuar produktivitetin shpirtëror, social dhe fizik, ndoshta do të jeni pak to lodhur tani.

Por sinqerisht, a nuk jeni të lumtur që po kaloni një Ramazan produktiv dhe me shpresë se Allahu i Lartësuar do ta pranoje ate? Imagjinoni sikur të kishit fjotur gjithë ditën gjatë Ramazanit apo sikur të kishit qëndruar gjithë natën duke u argetuar me miqtë dhe
duke parë filma. A do të ishit të lumtur?

Lumturia dhe dëshpërimi ynë janë të lidhura me atë se sa afër jemi me Allahun e Lartësuar. Si qenie njerëzore, ne në thelb ndihemi të lumtur kur adhurojmë Allahun e Lartësuar, pavarësisht se sa të lodhur jemi. Kësisoj, ne jemi “te programuar” që, kur jemi larg Allahut, të ndjehemi të dëshpëruar, pavarësisht sa të relaksuar jemi fizikisht.

Pra, nëse ndiheni pak të lodhur dhe të rraskapitur këto ditë, ndjehuni të lumtur që po bëni më të mirën, buzëqeshni dhe luteni Allahun që t’ju ndihmojë të vazhdoni në rrugen e Tij

/30 këshilla për një ramazan produktiv dhe pa gabime/

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit