Zyrat boshe të Komunës, revoltohen qytetarët

0
45

Ka qenë ora 11:00 e ditës së sotme ku asnjë zyrtar i Komunës së Prishtinës nuk ishte i pranishëm në vendin e punës të arka.

Në zyrën numër 11, ku bëhen pagesat për dokumente të ndryshme, radha e njerëzve ishte shumë e gjatë.

Ndonëse në njoftimet e vendosura në këtë zyre thuhet se pauza është prej orës 12:00 deri në 13:00, zyrtarët e saj pauzën e bëjnë kur të duan dhe sa të duan.

Qytetarët që po prisnin për të kryer pagesa, ndiheshin të revoltuar për tollovinë e krijuar në komunë dhe për mungesën e stafit të kësaj zyreje.kohaislame