1.4 C
Pristina
Thursday, December 7, 2023

Xhemati i xhamisë Mati1 të prirë nga imami i xhamisë hoxhë Fadil Musliu dhuruan gjak vullnetarisht

Më të lexuarat

Prishtinë:
19.08.2022

Sot pas namazit të xhumasë, xhemati i xhamisë Mati1 të prirë nga imami i xhamisë hoxhë Fadil Musliu dhuruan gjak vullnetarisht.
Ekipi i Qendres së Transfuzionit të Gjakut u ndan të kënaqur me numrin e dhuruesve të gjakut që sot ishin mbi 50-të dhe falenderuan imamin dhe xhematin e xhamisë për këtë aktivitet tashmë tradicional.

Poashtu hoxhë Fadil Musliu falënderoi xhematin që dhuruan gjak dhe Ekipin e Transfuzionit të Gjakut për kontributin e tyre.

Allahu qoftë i kënaqur dhe e pranoftë këtë vepër të mirë!

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit