25.1 C
Pristina
Saturday, June 15, 2024

Vazhdojnë veprimet burrërore dhe humane të studentëve amerikan

Më të lexuarat

Video që shfaq mosdurimin e padrejtësisë nga të diplomuarit në drejtësi

Studentët e drejtësisë në Harvard refuzojnë të përshëndesin profesorët e tyre gjatë marrjes së diplomave dhe dalin përpara me pankarta me mbishkrime të ndryshme në favor të Palestinës, me tekste si këto:
“Palestina do jetë e lirë”
“Liri për Palestinën”
“Gjenocidi është krim”
“Hardwardi e finanson Gjenocidin”
“Largohuni nga Kolonijalizmi”
“35000 të vrarë – Liri për Palestinën”


Një studente e mban një fëmijhë të veshur me kufijen palestineze, si kufoma e fëmijpëve të vrarë në Palestinë.
“Pse ska drejtësi për Palestinën”
“Akoma nuk po përfundon Nakba”.


Nakba është pastrimi etnik i Palestinës nga banorët autokton të tij nga ana e kolonive sioniste hebreje, i cili ka filluar në vitin 1948 kur edhe është shpall themelimi i shteti Izrael.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit