21.3 C
Pristina
Saturday, June 22, 2024

UNESCO, ofertë në Ballkan

Më të lexuarat

Ftesa për aplikimi në fushën e kulturës: deri 80,000 euro për projekt

UNESCO ka zgjatur afatet për aplikimin e organizatave dhe institucioneve, si dhe individëve, për financimin e programit “Kultura dhe Kreativiteti për Ballkanin Perëndimor”.

Për organizatat dhe institucionet afati i aplikimit është shtyrë deri më 15 prill, ndërsa për individët afati i aplikimit është deri më 31 mars të këtij viti.

Thirrjet publike ofrojnë mundësinë e financimit të grantit deri në 80,000 euro për projekt, me një kohëzgjatje të projektit nga tre deri në 18 muaj.

Shoqëria civile, institucionet publike, individët
Thirrjet për financim u publikuan në kuadër të projektit të përbashkët të UNESCO-s, Këshillit Britanik dhe Agjencisë Italiane të Zhvillimit “Kultura dhe Kreativiteti për Ballkanin Perëndimor”.

Organizatat e shoqërisë civile, institucionet publike dhe individë nga Shqipëria, Bosnja, Mali i Zi, Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Serbia mund të aplikojnë për thirrje publike. /tesheshi.com/

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit