34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Zekati

Zekati në të korrura dhe të vjela

Vëllezër të dashur! Zekati është shtylla e tretë në Islam, pas dëshmisë dhe namazit, e që njëherazi është prej pesë themeleve të Islamit, bazuar në...

Të fundit