11.7 C
Pristina
Wednesday, April 24, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Përpjekja

Kërkimi i lëmoshës me dhe pa arsye

  Pyetje: Hoxhë, kur i lejohet dikujt të marrë lëmoshë nga tjetri? Përgjigje: Rregulli i Allahut në këtë botë është të hajë çdo njeri nga puna...

A i lejohet muslimanit të mbaj inat me të tjerët?

  Pyetje: A i lejohet muslimanit të mbaj inat me të tjerët? Përgjigje: Një gjendje e tillë nuk është e mirë për të, apo mund të...

Jam një njeri, i cili ka përgojuar shumë njerëz, tashmë ndjehem pishman shumë dhe i penduar për përgojimin e shumtë që e kam bërë?

Pyetje:Jam një njeri, i cili ka përgojuar shumë njerëz, tashmë ndjehem pishman shumë dhe i penduar për përgojimin e shumtë që e kam bërë. Ata...

Më është zbehur vullneti për punë të mira dhe adhurime, të lutem një këshillë?

Pyetje:  Më është zbehur vullneti për punë të mira dhe adhurime, të lutem një këshillë? Përgjigje: Plogështia nëadhurim deri diku është normale si pasojë e...

A quhem spiun nëse punoj këtë punë?

Pyetje: Në punën ku punoj prej shumë vitesh në Itali kam detyrë të organizj punën dhe të ndjek problemet që ndodhin në punë, por...

Nuk mund të rrij në një vend, nuk më rehatohet trupit, çfarë do të thotë kjo?

Pyetje: Nuk mund të rrij në një vend, nuk më rehatohet trupit, çfarë do të thotë kjo? Përgjigje: Do të thotë se të pëlqen udhëtimi,...

Gjykimi për përdorimin e kremeve për heqjen e qimeve

Pyetje: Cili është gjykimi për rruajtjen apo përdorimin e kremeve për heqjen e qimeve nën sqetull, ku është e vështirë për të hequr ato...

Si t’ia bësh të dashur namazin fëmijës tënd?

Prindërit duhet të jenë shembulli më i mirë për fëmijët. Si mund të pritet një namaz i rregullt prej fëmijëve kur babai –urdhërues- ose...

Si të veproj me gjynahet e mia, sa largohem prap i përsëris?

Pyetje: Si të veproj me gjynahet e mia, sa largohem prap i përsëris? Përgjigje: Të pendohesh sinqerisht dhe nëse ndodh që përsëri e ripërsërit ,...

Kisha për qëllim të falë namazin e natës në orët e vona, por nuk më doli gjumi, a kam gjynah që nuk jam falur?

Pyetje: Kisha për qëllim të falë namazin e natës në orët e vona, por nuk më doli gjumi, a kam gjynah që nuk jam...

Të fundit