19.1 C
Pristina
Wednesday, May 22, 2024
- Advertisement -spot_img

TAG

Përpjekja

Bërja e dhikrit pa përqendrim dhe reflektim

Pyetja: A do të shpërblehet muslimani për recitimin e dhikrit pa përqendrim të mendjes (duke recituar dhikrin automatikisht)? A do të shpërblehet ai për këtë,...

A të japim sadaka kur kemi shumë borxhe?

Pyetja: A duhet të ndalojë së dhëni sadaka në mënyrë që të ruaj paratë për të kthyer borxhet, edhe nëse borxhet janë shumë të mëdha? *** Përgjigjja: Pagimi...

Të fundit