33.3 C
Pristina
E mërkurë, 23 Qershor, 2021

Tabloja që lexon shuplakën

Më të lexuarat

Në kompaninë “Fujitsu” janë duke punuar për përdorimin e njohjes biometrike që të mund të shërbente për përmirësimin e sigurisë në tablo.

Tashmë është realizuar avancim i dukshëm që kur botës iu prezantua lexuesi i shuplakës.
Duke shfrytëzuar teknologjinë “PalmSecure”, censori i “Fujitsu-s” mund të lexojë linjat e shuplakës pa kontakt fizik.
Ende është në fazën e hershme të hulumtimit dhe zhvillimit, por me siguri që do të gjejë aplikim në tablo në të ardhmen.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit