15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024

SUKSESI YT VARET NGA AMBICIET E TUA!

Më të lexuarat

Milingona, nëse ti ia vendos gishtin përpara, e ajo është duke ecur, nuk ndalet!

Po ajo, përpiqet ta ndryshon anën dhe të vazhdon në rrugën e saj!

Atëherë parashtrohet pyetja se si është gjendja jonë?!

Kur neve na del përpara një pengesë fillojmë të ankohemi dhe të dëshpërohemi, e me të, të largohemi edhe nga synimi ynë!

Shpesh ndodh që të mos mendojmë për ndryshimin e rrugës dhe jetës sonë!

Përderisa ekziston mundësia, dhe synimi është i drejtë, pse në jetë të mos luftojmë që ta arrijmë atë që e synojmë?!

E jona mbetet që ta shfrytëzojmë çdo mjet që është i drejtë, me qëllim që të arrijmë deri tek ajo që e synojmë, dhe për këtë normalisht se kemi nevojë për aspirata të larta dhe ambicie madhështore.

Sa të larta që janë ambiciet, aq i lartë do të jetë edhe suksesi ynë në realizimin e asaj që e synojmë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit