32.7 C
Pristina
E shtunë, 31 Korrik, 2021

Shqiptarët nuk do të gjejnë rehati derisa t’i kthehen Islamit – Genc Plumbi

Më të lexuarat

Shqiptarët nuk do të gjejnë rehati derisa t’i kthehen Islamit dhe do të sprovohen dhe ndëshkohen për zullumet e tyre derisa besimin, familjen, pasurinë, nderin, hallallin t’i kenë të shenjta dhe t’i vendosin mbi binarët e fesë.

Nuk mund të ketë nga padrejtësia, imoraliteti, dhunimi i pronës dhe familjes, korrupsioni, droga dhe paturpësia veçse ndëshkim.

Shqiptarët janë ndëshkuar shpesh në këto 30 vite për shkak të veprave që kanë punuar duart e tyre, e sot kur krimi në familje ka marrë dimensione të frikshme nuk mund të themi gjë tjetër veçse: shqiptarë, kthehuni tek Islami, kthehuni tek Allahu, kthehuni tek xhamia dhe namazi, kthehuni tek morali dhe hallalli, që Allahu t’ju hedhë qetësi, siguri dhe begati në jetën dhe familjen tuaj.

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit