5.7 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

Ja pse Turqia është shtet i vërtetë?!

Më të lexuarat

Shtet është Turqia ku t’a zbut dhimbjen fqinji i parë, t’a zbut dhimbjen zjarrfikësi i parë që e takon pas fatkeqësisë, mjeku i parë që të takon në spital, hoxha që të takon pas humbjes së familjes, qytetarët e qyteteve përreth që të vijn me ndihma të ndryshme, diaspora jashtë që është në gadishmëri për ndihma financiare, politikani dhe udheqësi i komunes, i qytetit e i shtetit që t’a largojnë dertin e rikthimit në normalitet etj.
Turqia është më shumë se shtet, ajo është si një familje që e donë popullin e vet, vatanin e vet, fenë e vet dhe Allahun e tyre.
Ah, sikur t’a kishte një shtet të tillë edhe populli sirian e që ka mbet vetem në lutjet e të tjerëve. 😢

Nga Sadat Ramadani

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit