27.2 C
Pristina
Thursday, September 16, 2021

Prokuroria e EULEX-it merr në pyetje qeveritarët e Prizrenit

Më të lexuarat

Të martën dhe të mërkurën bartësit e posteve të larta në pushtetin lokal kanë dhënë sqarime për veprimet e tyre, që janë konsideruar si të paligjshme fillimisht nga Prokuroria e Qarkut të Prizrenit, e që më vonë janë bartur në përgjegjësi të EULEX-it.
Ndërsa “EULEX-i nuk konfirmon apo mohon nëse një individ apo institucion është apo nuk është nën hetime”.
Koha ditore shkruan se akuzat ndaj Ramadan Mujës, Kadri Ukimerit, Avni Ademajt dhe Abdullah Tejecit kishin të bënin me shpërdorimin e pozitës zyrtare gjatë shkëmbimit të ngastrave kadastrale me individin Hasan Kabashi, derisa Kadri Ukimeri, Avni Ademaj dhe Abdullah Tejeci akuzohen se nuk e kanë kryer detyrën e tyre zyrtare me mosekzekutimin e aktgjykimit të Gjykatës Supreme, të datës 26 maj 2006.kohaislame

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit