19.1 C
Pristina
Wednesday, May 22, 2024

Profesori i famshëm i Universitetit të Hawardit, Henri Larson pranon Islamin

Më të lexuarat

Njerëz që mendojnë thellë

„Do të ishte e pakuptim për mua të ikja
  nga kjo jetë pa e dëshmuar të vërtetën!“Profesor Henry Klassen, MD, Ph.D., në Universitetin e Pitsburgut, ai pranoi Islamin në ditën e parë të Ramazanit. Profesor Klassen është një pionier në fushën e kërkimit të qelizave staminale dhe rigjenerimit të retinës.

* Henry Klassen, M.D., Ph.D.
Profesor i Asociuar
Henry Klassen mori diplomën e tij MD dhe PhD në Universitetin e Pittsburgh, e ndjekur nga stazhi në Spitalin e Kembrixhit, Shkolla Mjekësore e Harvardit dhe rezidenca në oftalmologji në Qendrën e Syve Yale. Më pas ai përfundoi një bursë të kombinuar në Londër, e cila përfshinte retinë mjekësore me Prof. Alan Bird në Spitalin e Syve Moorfields dhe kërkime me Prof. Ray Lund në Institutin e Oftalmologjisë. Pas studimeve, ai ishte Drejtor i Kërkimeve për Qelizat Staminale në Spitalin e Fëmijëve të Orange County, më pas u transferua në Institutin e Kërkimeve të Syve në Singapor, përpara se të rekrutohej në Departamentin e Oftalmologjisë në Universitetin e Kalifornisë, Irvine ku ai është Drejtor i Qelizës Staminale dhe Retinës. Programi i rigjenerimit.

/Baki Shala/https://www.reddit.com/r/islam/comments/1be1cf2/professor_henry_klassen_md_phd_at_the_university/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit