25.7 C
Pristina
Saturday, May 28, 2022

Pesë lloj njerëzish injoroji se nuk ka problem!

Më të lexuarat

Pesë lloj njerëzish injoroji se nuk ka problem:

1. Një person që fatkeqësinë e tij e sheh si sprovë dhe fatkeqësinë tënde si ndëshkim.

2. Një person që e sheh gabimin e tij si përpjekje individuale (ixhtihad) që do të shpërblehet për të dhe e sheh gabimin tënd si mëkat për të cilin do të dënohesh.

3. Një person që ka gabuar ndaj teje dhe pret t’i kërkosh falje.

4. Një person të cilin e ke falur dhe mendon se ia kishe frikën.

5. Një person ndaj të cilit i ke mbyllur sytë, e mendon se je kokëtrashë.

Përktheu: Burim Koçinaj

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit