3.4 C
Pristina
Thursday, March 30, 2023

PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

Më të lexuarat

S’ka më mirë se atëherë kur e gjen një person që;

 

Kur e shikon, të ndjen.

 

Kur i ankohesh për diçka, brengën ta lehtëson.

 

 

Kur humb, të udhëzon.

Kur qan, lotët ti fshin.

 

Kur e respekton, të vlerëson.

 

Kur je larg tij, përmallohet për ty.

 

Dhe kur je nevojtar për të, e gjen me ty! 

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit