14.1 C
Pristina
Tuesday, May 28, 2024

Pajtohen familja Masllani nga Breza me familjen Osmani nga Stanqiqi!

Më të lexuaratSot me datë 10 Shkurt 2023, ja shtrinën dorën e pajtesës njëri tjetrit, dy familjet Osmani nga Stançiçi të cilët jetojnë në fshatin Opahë të Kumanovës dhe familja Masllaninga Breza të cilët jetojnë në Haraqinë.

Dy familjet 13 vite ishin në ngatresë të madhe, pasi ndodhën disa incidente mes tyre ku kishte të plagosur dhe të vrarë.

Pas iniciativave të shumta të cilët janë munduar që ti pantojnë këto dy familje, sot ishte nderi i madh i këshillit të pajtimit, të cilët morrën Besën e faljes, në krye me Selajdin Shahinin nga Sllupqani (Baba i dëshmorit Abdulmexhid Shahini), Xhezmi Sulejmani nga Majanca (Ish komandant në UÇK), Izair Murtezi nga Strima (biznismen nga Shkupi), Zekerija Shahini (Doktor i njohur në rajonin e Likovës), dhe Hoxha i nderuar Ferid Selimi (pajtues i shumë ngatresave).

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit