15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024

Njerëzit e kotësisë dhe arritja e pavlerë e tyre!

Më të lexuarat

Në librin e tij të famshëm: “Sistemi i kotësisë” shkrimtari kanadez Alain Dono thotë:
“Njerezit e kotësive e kanë shpallur fitoren e betejës në favorin e tyre këto ditë. Ka ndryshuar koha, koha e së vërtetës dhe vlerave, sepse njerezit e kotësisë kanë marrë kontrollin e gjithçkaje, me gjithë banalitetin dhe korrupsionin e tyre. Në mungesë të vlerave të larta dhe parimeve, del në pah e keqja e programuar në shije, moral dhe vlera. Është epoka e endacakëve të përulur.”

“Sa më shumë që një person të zhytet në turpësi, vulgaritet dhe shthurje, aq më popullor dhe më i famshëm bëhet ai.”

Rrjetet sociale kanë arritur të ngrejnë ne piedistal gjënë e parëndësishme, pasi çdo bukuroshe budallaqe apo një i pashëm bosh mund t’i imponohet shikuesve përmes disa platformave televizive publike, shumica prej të cilave janë platforma xhelatinoze dhe joproduktive, të cilat nuk prodhojnë për ne asnjë produkt të vlefshëm të përshtatshëm për të sfiduar kohën…”!!!

/Genc Plumbi/

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit