35.8 C
Pristina
E premte, 30 Korrik, 2021

Kosovës i shtohet edhe një doktor shkence në fushën e fikhut (jurisprudencës islame)

Më të lexuarat

Më datë 27.4. 2021, hoxhë Rasim Haxha nga qyteti i Ferizajit, e mbrojti me sukses disertacionin e doktoratës pranë Universitetit të Kasimit në Arabinë Saudite, me titullin: “Shkolla hanefito-indiane, zhvillimi, veçoritë dhe përzgjedhjet fikhore”.

Komisioni ishte i përbërë nga:
Prof. dr. Abdulaziz Muhamed Rubejish, mentor.
Prof. dr. Abdulaziz Suud Duvejhi, anëtar jashtë universitetit të Kasimit.
Prof. dr. Muhmed Ibrahim Xhasir, anëtar.

Komisioni e vlerësoi këtë disertacion me notën më të lartë të mundshme dhe porositi që të botohet dhe të shpërndahet nëpër universitet e tjera.

Unioni studentor: Kosovë, Maqedoni e Veriut

Kasim, Arabi Saudite

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit