Jovanoviq: Harroni më atë Kosovë

0
40

Cedomir Jovanoviq nga partia liberale e Serbisë LDP sot ka komunikuar me media në Beograd duke thënë se Serbia e ka humbur Kosovën me politikë të shfrenuar idiotike gjatë viteve të 90-ta.

“Le të pranohet marrëveshja sepse edhe serbët e Kosovës e dijnë qëmoti që duhet të kujdesen për vehten e tyre, kurse Serbia duhet të përparojë dhe të punojë që të ngritet në këmbët e veta si shtet serioz në të ardhmen”, është shprhur Jovanovic./titulli/kohaislame