27.6 C
Pristina
Thursday, June 30, 2022

Ishte një nga artistët më të famshëm të tatuazheve në Japoni – Aq interesante ishte mënyra sesi e pranoi Islamin

Më të lexuarat

Takazawa ishte një nga artistët më të famshëm të tatuazheve në Japoni 🇯🇵
Ai kishte të bënte me aktorë kryesorë, të famshëm dhe madje edhe me bosët e mafies japoneze Yakuza.

Në vitin 2006, duke ecur në një rrugë në Tokio, ai takoi një sheik të vjetër të quajtur “Namatullah Turki”, i cili i dha atij një letër që e ftonte në Islam.

“Yakuza” mori letrën dhe mendoi se ishte një letër nga një fans.. por kur e lexoi, u prek nga ajo, kështu që ai kontaktoi autorin e letrës dhe filloi të mësonte më shumë rreth Islamit..para se të vendoste të konvertohej në Islam dhe të ndryshojë emrin e tij në “Abdullah”.

“Takazawa” la punën e tij në gdhendjen e tatuazheve, edhe pse kjo i solli fitime të mëdha. Zoti gjithashtu e bekoi atë me mësimin përmendësh të një pjese të xhaxhait të Kuranit, dhe ai aktualisht po udhëheq adhuruesit në një dyqan që bleu dhe e ktheu atë në një xhami.
A e keni parë faqen e re të Muslimanëve në YouTube, shikojeni përmes këtij linku dhe ndiqni 👇👇👇

https://www.youtube.com/channel/UCZVyxrYVbLIU0TZX__S81fg?sub_confirmation=1

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit