21.7 C
Pristina
Friday, July 1, 2022

Fjalët e një prifti: Në mejdanin e ruajtjes së familjes, nuk ka mbetur dikush tjetër pos juve muslimanëve

Më të lexuarat

Në mejdanin e ruajtjes së familjes, nuk ka mbetur dikush tjetër pos juve, andaj qëndroni stoikë sepse ju jeni kalaja e fundit në këtë betejë.
Me këto fjalë iu drejtua prifti njërit prej pjesëmarrësve muslimanë në kongresin për mbrojtjet e vlerave familjare i mbajtur në Gjermani.
Kur shohim se si këta jonjerëzorë keqpërdorin psinformimin dhe padjallëzinë e një plaku apo një plake me mbules, madje këtyre as që mund të ju shkojë në mendje se punët e këtyre të paradave të marrisë mund t’i bëjë lloji njerëzor, e kuptojmë se këtë e bëjnë me të vetmin qëllim: Tentativë për ta atakuar këtë kalanë e fundit e cila po i mbron vlerat familjare.

Hoxha Dr. Rasim HAXHA

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit