Erdoan: do të jem për herë të fundit si kandidat partie

0
39

Këshilli Ekzekutiv Qendror i Partisë AK realizoi një mbledhje nën drejtimin e Kryeministrit Rexhep Tajip Erdoan, një mbledhje kjo ku u trajtuan çështjet politike të rendit të ditës.

Mbledhja e Këshillit Ekzekutiv Qendror të Partisë AK e realizuar dje në orët e mbrëmjes zgjati rreth 3 orë e gjysmë.

Në këtë mbledhje të organizuar në Qendrën kryesore të partisë, u trajtuan dy tema të nxehta të rendit të cilat ishin; deklarata e Kryeministrit Erdoan se do të jetë kandidat për herë të fundit si Kryetar Partie, dhe propozimi që i është bërë Partisë HAS për bashkim./trt/kohaislame