12.8 C
Pristina
Saturday, April 20, 2024

Ëndrrat e gazetares në Gazza – Video Hoxhë Bekir Halimi

Më të lexuarat

Ëndrrat e gazetares në Gazza
03-Ramazan-1445
Por sipas banorëve të Gazzës ishte dita e 159 e fillimit të luftimeve atje.
Luftime që morrën 31.227 dëahmorë sipas statistikave të MSh palestineze.
Pas çdo numri kemi emër, fotografi, rrëfim dhe një jetë të plotë.
Në foto kemi emrat e 12.000 grave që janë vra në Gazza. Prej tyre është edhe kjo grua:
“Kemi ëndrra të mëdhaja, por ëndrra kryesore të cilën e kemi tani është të vdesim pa na u copëtuar kufoma”.
Këtë e tha gazetarja Ajat Hudureh e cila ra dëshmore duke kryer detyrën e saj si gazetare, në mesin e 12 mijë grave që janë vrarë në këtë luftë!
Në këtë sulm u vra Ajo, gjyshja dhe 3 vëllezërit e saj!
Në mesin e një liste për të cilën shpresojmë të mos zgjatet më shumë!

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit