12.8 C
Pristina
Saturday, April 20, 2024

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

Më të lexuarat

1. Kur është në sexhde dhe e ndjen se është afër Allahut.
2. Kur e përfundon provimin e tij të fundit.
3. Kur zgjohet nga gjumi dhe e sheh se e ka mundësinë edhe disa minuta shtesë të flenë.
4. Kur e pranon një thirrje nga personi që është përmalluar për të.

5. Kur e shikon personin që e do dhe e gjen se edhe ai shikon në të.
6. Kur takohet me shokët e vjetër përsëri dhe e ndjen se asgjë s’ka ndryshuar.
7. Kur i prek gishtat e fëmijës së porsalindur.
8. Kur e pranon një thirrje apo letër të shkruar nga personi që e do dhe në ato momente është i vetëm.
9. Kur ecën natën, në rrugë të qetë, dhe i rikujton momentet më të bukura të jetës së tij.
10. Kur e ndjen se ka njeri që me të vërtetë përkujdeset për çështjet e tij.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit