15.9 C
Pristina
Wednesday, May 29, 2024

Charlie Hebdo dhe vdekja e njerëzisë tek të ashtuquajturit njerëz të “civilizuar”.

Më të lexuarat

Momenti kur “Charlie Hebdo” medium i njohur për karikaturat kundër Pejgamberit a.s., dëshmon edhe një herë vdekjen e njerëzisë tek të ashtuquajturit njerëz të “civilizuar”.
Madje këtë fashizëm e bën në emër të “civilizimit”, në ditët kur i tërë njerëzimi solidarizohet me viktimat e tërmetit në Turqi e Siri.

Po të ishin viktimat e tërmetit shtazë do duhej solidarizuar me ta, e lëre më njerëz, por, çfarë shprehin ndonjëherë njerëzit kundër llojit të vet nuk e bëjnë atë as krijesat më të ulëta.

Zoti i Madhëruar, dikujt i duket se po vonon, por, Ai kurrë nuk harron, prandaj Ai dëshmoi:
“Allahu është vërtet i Plotfuqishëm dhe i Zoti për shpagim”
(Kuran, Ibrahim: 47)

Nga: Adnan Simnica

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit