14.7 C
Pristina
Monday, September 20, 2021
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Retro

Mes nderimit dhe kultit! Bekir Halimi (1999)

Mes nderimit dhe kultit! Bismil-lahir-rahmanir-rahim Falënderimi i qoftë All-llahut, paqa dhe bekimi qofshin mbi Muhammedi, familjen dhe shokët e tij. Vëllezër të nderuar. Es-selamu alejkum   Një dijetar i vjetër...

Para 20 vitesh Alija Izetbegoviç fshikullonte botën muslimane: …ne nuk jemi më të mirët!

Mirza Hajriç është ambasadori aktual i Bosnjes Australi. 20 vjet më parë ai ishte nga njerëzit e afërt të ish-presidentit Izetbegoviç dhe ka zgjedhur...

Të fundit