14.6 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022

Blendi i vogël kërkon ndihmë për tu shëruar nga tumori malinj

Më të lexuarat

Quhet Blendi Kadriu, ndërsa është vetëm 5 vjeç. Mjeket i kanë diagnostikuar ati tumor malinj i cili nuk mund të kurohet në klinikat e Maqedonisë.

Kurimi i Blendit të vogël, është i mundur vetëm në Austri, ndërsa operacioni të cilit duhet t[i nënshtrohet është mjafti kushtueshëm, njofton Zhurnal.

Familja e Blendit nuk është në gjendje që të përballojë shpenzimet për operacionin, andaj kërkojnë ndihmë nga të gjithë njerëzit human, bamirës dhe shpirtmirë.

“Ndihma juaj sado e vogël të jetë, është shpresë për të dhe familjen e tij”, ka shkruar babai i Blendit, Jakup Kadriu në apelin për ndihmë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit