34.2 C
Pristina
Friday, July 12, 2024

Besimtarët zgjedhin BIK-un për të kryer obligimin e kurbanit

Më të lexuarat

Besimtarët zgjedhin BIK-un për të kryer obligimin e kurbanit

 

Besimtarët myslimanë kanë filluar përgatitjet për theren e kurbaneve. Ashtu, siç është organizuar tradicionalisht edhe këtë vit, BIK po organizon therjen e përbashkët të kurbaneve. 

Të gjithë të interesuarit për therjen e kurbanit në mënyrë të organizuar mund ta bëjnë këtë duke bërë pagesën në Zyret e Bashkësisë Islame të Kosovës si dhe përmes numrit të Xhirollogarisë.

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës
NLB-Prishtina
Account No (IBAN): XK05 1700200100103672
Swift Code (BIC) – NLPRXKPR

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit