Austria ua vazhdon mandatin forcave të veta në Kosovë dhe në Bosnjë

0
45

Austria ua ka vazhduar sot mandatin forcave të veta ushtarake rezervë në Kosovë dhe në Bosnje, ka konfirmuar Ministria e Punëve të Jashtme e këtij vendi.

Trupat rezervë të përbërjes ushtarake nga Austria do të qëndrojnë në Bosnje deri më 16 nëntor 2012, në kuadër të EUFOR-it, ndërsa në Kosovë këto forca do të qëndrojnë deri më 31 dhjetor 2013, në kuadër të KFOR-it.

Austria aktualisht në rajon ka 950 ushtarë./koha/kohaislame