7.7 C
Pristina
Saturday, March 2, 2024

ATË QË NA MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

Më të lexuarat

– Të menduarit e tepërt për të ardhmen; është vrasësi i parë i lumturisë tënde!

– Gjumi i lehtë pasi të mësosh diçka të re, të ndihmon në përforcimin e mbajtjes mend të asaj që e ke mësuar.

– Dëshpërimi bëhet katër herë më i madh se sa ajo normalja, kur shkaktari i atij dëshpërimi, është personi që e do nga brendësia e zemrës dhe shpirtit tënd.

– Në vitin 2013 pasioni apo dhënia pas interneti është klasifikuar si çrregullim shpirtëror i vërtetë.

– Pagjumësia për një kohë më të gjatë shkakton vështirësi në kontrollimin e ndjenjave tua, derisa ka mundësi që nganjëherë të qeshësh shumë tepër për gjëra të kota!

– Përmallimi i rëndë dhe mendimi i tepërt për një person të caktuar, e bën njeriun që të lidh çdo gjë që e sheh dhe çdo gjë që e dëgjon brenda ditës me këtë person!

– Truri yt ka mundësi t’i kthen të gjitha situatat dhe rastet e pikëllimit që i ke kaluar nëpër jetë, edhe atë vetëm se me përjetimin e një situate ku në të ndjehesh i pikëlluar!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit